• ES
 • CAT
 • EN
 • DARCUS - Preguntes freqüents


  Quina és la diferència entre un centre de negocis i una oficina tradicional ?
  El Centre de Negocis és una fórmula flexible i ràpida de disposar d’una oficina de lloguer. A diferència d’un contracte de lloguer convencional el client firma un contracte de serveis en el qual s’hi inclou no només la disponibilitat de l’espai sinó també de les seves instal·lacions i serveis  complementaris amb els preus i condicions clarament estipulades. El contracte d'una oficina en un Centre de Negocis es renova automàticament mes a mes i es pot resoldre amb un preavís de 10 dies. La fórmula s’assembla més a la contractació d’una habitació d’hotel,  en una sola factura s’inclouen cada mes tots els conceptes com ara despeses, lloguer de l'espai, subministres, serveis etc. D’aquesta manera el client sap els costos sense sorpreses i amb total  flexibilitat per adaptar-se als canvis de la seva activitat.

  Qui utilitza un Centre de Negocis ?

  Una oficina a un Centre de Negocis resulta sovint una solució ideal per a autònoms, professionals liberals o emprenedors implantats a Barcelona i que necessiten donar una imatge física més enllà del telèfon o la presència a la xarxa.  Especialment indicat per empreses amb base a altres punts geogràfics que volen tenir una delegació cèntrica amb una inversió mínima d'estructura i costos baixos, l’oficina de lloguer al centre de Barcelona resulta una opció ideal.

  En el cas d’empreses emergents el lloguer d’un espai en un Centre de Negocis pot adaptar-se de forma ràpida i flexible segons canviïn les seves necessitats. Les oficines són accessibles les 24 hores del dia, durant tot l'any i sense els problemes de jornada laboral. Això permet als nostres clients centrar-se en les seves principals competències en una oficina al Centre de Barcelona on sempre funciona tot i sense imprevistos. I amb el nostre personal professional, disposa d'accés a assistència administrativa i equips tecnològics, això complementa la seva oficina fins a un nivell totalment professional, amb la mínima inversió i despeses estructurals per la seva part.


  Com estan equipades les oficines del Centre ?

  Les oficines no solament estan moblades i climatitzades sinó equipades d'un modern equipament de comunicacions. A través d'una potent adsl cada oficina queda connectada a la xarxa Internet i també amb les nostres impressores, scànners i back-up. Així sense assumir cap treball de manteniment ni cap cost extra la seva oficina té un alt nivell professional a un cost sempre inferior a una oficina de lloguer convencional. L'equipament inclòs en el lloguer de cada despatx té uns stàndards alts però si cal es pot configurar segons les necessitats del client.


  Què cal per ser client d'un Centre de Negocis

  El Centre de Negocis Darcus a Barcelona admet tota mena d'empreses sempre que la seva activitat no contradigui el contracte de serveis que defineix la relació Centre-Client. Tant si qui es tracta d'un autònom o una societat solament cal presentar la documentació que identifica l'empresa així com la identificació de la o les persones que hi treballaran. Com en un contracte de lloguer es paga a principi del període la quota i un dipòsit equivalent a un mes en concepte de fiança. Amb la presentació de la documentació i la firma del contracte ja es pot passar a treballar a l'oficina del Centre de Negocis amb totes les prestacions, i això es pot fer en 12 hores. Una cosa molt diferent és en el cas d'un lloguer tradicional on les altes, reformes i permisos poden retardar l'entrada en una oficina equipada


  Les oficines estan equipades amb accés a Internet ?Actualment és normal que els proveïdors d'oficines equipades ofereixin accés a Internet de banda ampla, encara que de vegades és un servei de pagament, a més de la renda mensual. A les nostres oficines aquest servei és estàndard i inclòs en la quota mensual. Però a més podem oferir diversos paquets de banda ampla segons les seves necessitats específiques i que van des connexions de velocitat màxima a paquets d'Internet més estàndards. Si té preguntes específiques relacionades amb els aspectes tecnològics, poseu-vos en contacte amb nosaltres i trobarem les respostes adequades.Actualment és normal que els proveïdors d'oficines equipades ofereixin accés a Internet de banda ampla, encara que de vegades és un servei de pagament, a més de la renda mensual. A les nostres oficines aquest servei és estàndard i inclòs en la quota mensual. Però a més podem oferir diversos paquets de banda ampla segons les seves necessitats específiques i que van des connexions de velocitat màxima a paquets d'Internet més estàndards. Si té preguntes específiques relacionades amb els aspectes tecnològics, poseu-vos en contacte amb nosaltres i trobarem les respostes adequades.
  Actualment és normal que els proveïdors d'oficines equipades ofereixin accés a Internet de banda ampla, encara que de vegades és un servei de pagament, a més de la renda mensual. A les nostres oficines aquest servei és estàndard i inclòs en la quota mensual. Però a més podem oferir diversos paquets de banda ampla segons les seves necessitats específiques i que van des connexions de velocitat màxima a paquets d'Internet més estàndards. Si té preguntes específiques relacionades amb els aspectes tecnològics, poseu-vos en contacte amb nosaltres i trobarem les respostes adequades per la seva activitat.

  << Previous 1 2 Next >>

  Content Management Powered by UTF-8 CuteNews
  Contacti amb nosaltres
  Cómo llegar
  UN DISEÑO DE WEBDISSENY.NET
  Cómo llegar Més imágenes